Αρχείο

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

από 1/1/2017

Δωρεά Joy Machine

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία Joy Machine ιδρύθηκε το 1998 στα Χανιά της Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού πάρκων, παιδικών χαρών και αθλητικών χώρων. Εμπορεύεται, σχεδιάζει και υλοποιεί ότι μπορεί να ονειρευτεί ένα παιδί, τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι πιστοποιήσεις που διαθέτουν τα προϊόντα της αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες της.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα με εξειδίκευση στη δημιουργία και κατασκευή πολυμορφικών χώρων αναψυχής. Διαθέτει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού για την προμήθεια έτοιμων παιχνιδιών αλλά και υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και εξαρτημάτων για τα προϊόντα που κατασκευάζει.

H Joy Machine έχει βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ προσφέροντας πλούσιο αθλητικό υλικό για τα τμήματα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (τραπέζι, δίχτυα, ρακέτες, μπαλάκια πινγκ πονγκ) και της Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (μπάλες, τσάντες, στεφάνια, διαχωριστικές φανέλες). Είναι πάντα αρωγός μας, καλύπτοντας κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη σε αθλητικό υλικό και αναλώσιμα που απαιτούνται για την προετοιμασία των αθλητών του σωματείου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Κωνσταντίνο Πολυμίλη για την πολύτιμη και συνεχιζόμενη βοήθειά του στην προσπάθειά μας.

info@hephaestus-sc.gr

Τηλέφωνα 1) 6972816883 και 2) 6973020167

Διεύθυνση

Χαρίλαου Τρικούπη 26Α
Χαρίλαου Τρικούπη 26Α
Πάτρα, Αχαΐα
Πάτρα, Αχαΐα
26222
262 22

Χώροι Άθλησης

Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Αίθουσα ΗΦΑΙΣΤΟΣ
Αίθουσα Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ
Blank
_______________________________
Κλειστό δημοτικό γήπεδο Ροϊτίκων
Kλειστό δημοτικό γήπεδο Ροϊτίκων

Ώρες Προπονήσεων

Monday - Friday
Καθημερινά σύμφωνα με το ωράριο του σταδίου
09:00 - 21:00
09:00 - 21:00
Blank
_______________________________________
Δευτέρα & Πέμπτη
Δευτέρα & Πέμπτη
17:00 - 18:30
17:00 - 18:30