Αρχείο

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

από 1/1/2017

Δωρεά Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών – ATHEXGroup

Στιγμιότυπο από την παράδοση των αγωνιστικών αμαξιδίων στους αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ Επαμεινώνδα Σταμάτη και Παναγιώτη Κοντογιάννη

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEXGroup) υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών. Προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο.

Ο Όμιλος στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ για τη δημιουργία του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, πραγματοποιώντας την προμήθεια δύο αγωνιστικών αμαξιδίων καλαθοσφαίρισης της εταιρείας RGK, τα οποία στη συνέχεια δώρισε στο σωματείο μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών για την δωρέα του αυτή και ιδιαίτερα τον κο Δημήτρη Καραϊσκάκη (Επιτελικό Διευθυντή Λειτουργιών – CCO) και την κα Αλεξάνδρα Γρίσπου (Προϊσταμένη Τμήματος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων) οι οποίοι έκαναν ότι ήταν δυνατόν για την πραγματοποίησή της.

 

Ο κος Καραϊσκάκης παραλαμβάνει εκ μέρους του Ομίλου αναμνηστική μπάλα και φανέλα με τις υπογραφές των αθλητών του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

info@hephaestus-sc.gr

Τηλέφωνα 1) 6972816883 και 2) 6973020167

Διεύθυνση

Χαρίλαου Τρικούπη 26Α
Χαρίλαου Τρικούπη 26Α
Πάτρα, Αχαΐα
Πάτρα, Αχαΐα
26222
262 22

Χώροι Άθλησης

Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Αίθουσα ΗΦΑΙΣΤΟΣ
Αίθουσα Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ
Blank
_______________________________
Κλειστό δημοτικό γήπεδο Ροϊτίκων
Kλειστό δημοτικό γήπεδο Ροϊτίκων

Ώρες Προπονήσεων

Monday - Friday
Καθημερινά σύμφωνα με το ωράριο του σταδίου
09:00 - 21:00
09:00 - 21:00
Blank
_______________________________________
Δευτέρα & Πέμπτη
Δευτέρα & Πέμπτη
17:00 - 18:30
17:00 - 18:30