Αρχείο

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

από 1/1/2017

Η Arla Foods μας στηρίζει …

Τα προϊόντα της Arla Foods πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 1975. Σήμερα, η Arla Foods προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις αγορές βουτύρου, τυροκομικών και κρέμας γάλακτος, καλύπτοντας την ελληνική αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή τόσο με άριστη ποιότητα όσο και με υπέροχη γεύση.

Η Arla Foods είναι μαζί μας με τα προϊόντα Arla Protein, πηγή ενέργειας για την έντονη καθημερινότητά μας. Tα Arla Protein είναι μια σειρά γευστικών και θρεπτικών ροφημάτων και επιδορπίων για ανθρώπους που δε μένουν ποτέ ακίνητοι και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.
Η πρωτεΐνη, σε συνδυασμό με την προπόνηση και τις άλλες αθλητικές δραστηριότητες, είναι κατάλληλη για την αύξηση και την διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Η Arla Foods στήριξε την ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, καλύπτοντας την δαπάνη για την αγορά ενός αγωνιστικού αμαξιδίου για τον αθλητή μας και μέλους της Εθνικής Ομάδας, Παναγιώτη Κοντογιάννη. Με την προσφορά της αυτή, στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια μας και έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή μας να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Arla Foods και ιδιαίτερα την κα Άντζελα Κοτρότσου (Γενική Διευθύντρια) για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προσπάθεια του σωματείου μας για περαιτέρω ανάπτυξη και πρωταθλητισμό.

 

info@hephaestus-sc.gr

Τηλέφωνα 1) 6972816883 και 2) 6973020167

Διεύθυνση

Χαρίλαου Τρικούπη 26Α
Χαρίλαου Τρικούπη 26Α
Πάτρα, Αχαΐα
Πάτρα, Αχαΐα
26222
262 22

Χώροι Άθλησης

Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Αίθουσα ΗΦΑΙΣΤΟΣ
Αίθουσα Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ
Blank
_______________________________
Κλειστό δημοτικό γήπεδο Ροϊτίκων
Kλειστό δημοτικό γήπεδο Ροϊτίκων

Ώρες Προπονήσεων

Monday - Friday
Καθημερινά σύμφωνα με το ωράριο του σταδίου
09:00 - 21:00
09:00 - 21:00
Blank
_______________________________________
Δευτέρα & Πέμπτη
Δευτέρα & Πέμπτη
17:00 - 18:30
17:00 - 18:30